Saturday, July 8, 2017

Restaurant Masak-Masak!


Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.


Selain Johnnys, kitorang suka jugak makan kat Seoul Garden. Lama kot tak makan kat sini. Last makan masa anep baby around 11 bulan gitu kot.. Lama tak lama?



Sekarang harga pun dah boleh tahan!!
Nasib baik Anep tak lepas level tinggi yang Restaurant ni tetapkan kalau tak kene lagi extra charge.


Mujur anep ni petite, ekekeke :'p


Ni kejadian selepas perut Maryam ni dah kenyang.. tengok ler tu, buat perangai plak cari perhatian orang kan..


Keadaan memula macam normal, kemudian macam agak tak terkawal sebab si abang dah mula menyebuk ke meja orang sebelah.. Adik plak mesti la follow belakangg..


Sebelum keadaan jadi makin parah, kita makan laju laju sket sambil suap jugak mulut diorang. haa

Fries dalam tu sume habis kitorang bedal lepastu dorang tak refill lagi. ahahhaha


Bagi aiskrim semangkuk, baru dia duduk dendiam kejap.. sementara menghabiskan saki baki makanan yang tengah di grill dalam kuali tu. ahaha




Dak adik plak lorat main interior kat kedai ni..
gasak la dik, janji tak memekak... hahhaa



Harga latest Rm99+ untuk dua orang weh.. mahaii nyaa..
punya lama tak makan kat sini dulu masa study rajin plak kan makan sini. wahahaha


tapi masetu harga student, dapatlah half price kan..
ni mujur anak tak kene bayar.. so sementara anak kecik lagi ni rajin rajin la bawak bejalan..
entrance pun Freeee..



K, sebelum balik abang anep dah jumpa sorang kakak..
lorat beno buat show tepi meja tu eh cari perhatian orang.. hahahahahahhaa



Mak ayah, tebalkan muka jela.. janji orang terhibur dengan anak kita. 
-_-'



Bookmark and Share

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis