Sunday, July 2, 2017

Seminggu di Klatey!




Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.



Hotel ni takla 5 bintang pun tapi so far ok la untuk weols.
Ada Iron board dan Iron disediakan di dalam Almari..
Hotel Estadia pun takde Iron board tau! haa..


Tengok, yang Istimewanya hotel ni ada sediakan sejadah dan Al-Quran Terjemahan.
THIS IS KLATEY!

3 Tahun lepas saya tido di hotel ni juga.. tapi takdela nak amek gambar.. ada tapi dalam phone lama.. best sebab ada sejadah dan al-quran. sangat wow!

Swimming pool pun Indoor!
tapi ready laa air dia sejuk kejong hoi.. kitorang turun mandi pukul 4 lebih air dia sejuk beku.. mungkin sebab cuaca masetu hujan je kan so air dia jadi la sejuk.. tak kene matahari.. 



Kelantan, apa yang istimewa..
bulan puasa, Segala kedai makan Fast Food is TUTUP! tak bukaa la sampai nak berbuka tu.

Dalam Shopping Mall pada hari Jumaat, pukul 11 lebih da dapat reminder untuk segera keluar dari shopping mall ni untuk Solat Jumaat.

Makanan heavennn! bazaar Ramadhan semua berlainan jenis makanan..
Siapa kaki makan memang elok la duk Klatey ni, sebulan lepastu jangan bising perot dah boncit. hahahaha!


K tu sajela nak citer. gambar pun tak banyak sebab tak rajin nak snap tak cukup tangan pegang anak. ekekekeke

Bookmark and Share

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis